WINLINE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΟΕ
Εμπορία - Τοποθέτηση Κουφωμάτων | Αλεξανδρούπολη


 

Στην WINLINE μπορείτε να βρείτε:

 • κουφώματα Αλουμινίου και PVC
 • ρολά
 • παντζούρια
 • σήτες
 • γκαραζόπορτες
 • πόρτες ασφαλείας
 • κάγκελα αλουμινίου
 • εσωτερικές πόρτες
 • υαλοπετάσματα
 • στέγαστρα
 • χωρίσματα

Καθώς και συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης, προσφέρουν σύγχρονο σχεδιασμό σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υλικά κορυφαίας ποιότητας για μέγιστη ασφάλεια και θερμοηχομόνωση πάντοτε σε συνδυασμό με άκρως ελκυστικές και ανταγωνιστικές τιμές.

 

Συστήματα SCHUCO

 

ADS 65 HD
Τα μεγάλα ανοίγματα του συστήματος πόρτας Schüco ADS HD (Heavy Duty) ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Προσδιορίζουν σε κάθε τύπο κτιρίου και ένα διαφορετικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, για τα δημόσια και εμπορικά κτίρια, το σύστημα πόρτας Schüco ADS 65 HD έχει βελτιωθεί για συνεχές και μέγιστο δομικό φορτίο.

 

ADS 75.SI
Οι πόρτες αποτελούν ένα έντονο στοιχείο του περιβλήματος του κτιρίου και δίνουν σε κάθε κτίριο το δικό του ύφος.

Εδώ η επωνυμία Schüco αποτελεί συνώνυμο της ποικιλίας και της ευελιξίας υλικών, σχεδιασμού και εφαρμογών.

 

ASS 50
Το σύστημα αλουμινίου Schüco ASS 50 παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για ιδιωτικές κατοικίες, ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων, εμπορικά και δημόσια κτίρια.

Οι συρόμενες πόρτες Schüco μετακινούνται σχεδόν αθόρυβα σε οδηγούς ανοξείδωτου χάλυβα με αντιδιαβρωτική προστασία.

Όλα τα συρόμενα φύλλα μετακινούνται σε ένα επίπεδο, χωρίς ενοχλητικά φύλλα να εξέχουν στον χώρο.

 

ASS 70.HI
Tο σύστημα Schüco ASS 70.HI παρέχει την καλύτερη θερμομόνωση, απόλυτη στεγανότητα και εξαιρετική αντοχή έναντι διάρρηξης παράλληλα με τη μέγιστη άνεση χρήσης.

Εντυπωσιακή αισθητική, ενδείκνυται για μεγάλα πλάτη ανοίγματος με κατασκευές τζαμιού μεγάλων διαστάσεων. 

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον σχεδιασμό. Οι κατασκευές συρόμενων πορτών & παραθύρων ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες των εκάστοτε πελατών, χρησιμοποιώντας ειδικά εξαρτήματα.

 

AWS 65
Ένα σύστημα που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις. Τα λειτουργικά οφέλη συνδυάζονται με τα αρχιτεκτονικά και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Τα πλεονεκτήματα όπως η υψηλή θερμομόνωση με ελάχιστο βάθος διατομής και τα λεπτά πλάτη όψης ως 65 mmσυνδυάζονται σε στοιχεία απόλυτα συνδυαζόμενα το ένα με το άλλο.

 

AWS 75.SI
Το σύστημα παραθύρων αλουμινίου Schüco AWS 75.SI συνδυάζει τις εξαίρετες θερμομονωτικές ιδιότητες των παραθύρων PVC και ξύλου με τα μοναδικά πλεονεκτήματα του αλουμινίου -ανθεκτικότητα και σταθερότητα- λεπτά πλάτη όψης και μεγάλη ποικιλία σχεδίων με μεγάλα διαφανή σχήματα.

Με βασικό βάθος 75 mm, το σύστημα AWS 75.SI σας προσφέρει εξαιρετική πολυμορφία και αποτελεί το απόλυτο συμπλήρωμα για τη σειρά πορτών Schüco.

 

Ανοιγόμενα Αλουμινίου

 

Α-43 simple light
Είναι η σειρά που καθορίζει τη βάση της γκάμας ALTECH multilock systems.

Προσφέρει κουφώματα ιδανικής σχέσης κόστους και επίδοσης αντίστασης σε καιρικές καταπονήσεις.

 

A-54 simple
Αποτελεί την ευρέως χρησιμοποιούμενη σειρά των ALTECH multilock systems.

Δημιουργήθηκε για να καλύψει όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες των αρχιτεκτόνων, με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδατοστεγανότητα, την ανεμοπίεση και την ηχομόνωση.

 

A-265 thermic light
H σειρά αυτή αποτελεί μία οικονομική λύση στα θερμοδιακοπτόμενα συστήματα.

Ανοιγόμενο σύστημα θερμομονωτικών κουφωμάτων αλουμινίου με μηχανισμό 16mm περιμετρικήςασφάλισης.

Θερμομόνωση με παρεμβολή υαλοενισχυμένου πολυαμιδίου PA 6.6 στα 24mm στις κάσες και πιχάκι διπλής διέλασης από υψηλής αντοχής, που εμποδίζει την μεταφορά θερμότητας από και προς τον εσωτερικό χώρο.

 

A-200 thermic
Το χαρακτηριστικό της σειράς Α-200 ALTECΗ είναι το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, το οποίο και ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις για ασφάλεια.

Διαθέτει ενσωματωμένο ατσάλινο μηχανισμό που διασφαλίζει περιμετρικό κλείδωμα σε πολλά σημεία του κουφώματος.

Σύστημα με πλάτος κάσας 62mm.

 

A-116 thermic extra
Η Α-116 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα για όλες τις τυπολογίες ανοιγομένων συστημάτων με κορυφαία ενεργειακή απόδοση.

 

Α-46 thermic light Ι2
Είναι η σειρά που καθορίζει τη βάση της γκάμας των θερμοδιακοπτόμενων ALTECH multilock systems.

Με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδροπίεση και ανεμοπίεση ως 450 Pa σε μέγιστη διάσταση πιστοποιημένου δίφυλλου κουφώματος 1.50 m x 2.30m, που αντιστοιχούν σε δυνατή καταιγίδα 10 Beaufort με ταχύτητα ανέμου 89 -102 km/h.

 

A-56 thermic I2
Kαλύπτει όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες των αρχιτεκτόνων, με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδατοστεγανότητα και ανεμοπίεση ως 450 Pa σε μέγιστη διάσταση πιστοποιημένου δίφυλλου κουφώματος 2.33 x 2.33 m, (καταιγίδα 10 Beaufort με ταχύτητα ανέμου 89-102 km/h, όπου ξεριζώνονται δέντρα και προκαλούνται σημαντικές ζημιές).

Άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση, πιστοποιημένη αντίσταση στη διάρρηξη κατηγορίας WK2.

 

A-86 Xclusive Ι2
Το νέο συστήμα Α-86i2 ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις για μέγιστη θερμομόνωση, ηχομόνωση, ασφάλεια και απόλυτη στεγάνωση, αλλά ταυτόχρονα δίνει ελευθερία κινήσεων στο σύγχρονο αρχιτέκτονα με πληθώρα σχεδιαστικών επιλογών (window wall κατασκευές, κιβωτοειδής κατασκευή παραθύρων κ.α.) με βασικό βάθος διατομής MONO 77mm.

 

Ανοιγόμενα PVC

 

PVC Arcade 71mm
Τα προφίλ της σειράς Arcade, με επίπεδο ή στρογγυλεμένο σχεδιασμό, επιτυγχάνουν ιδανική θερμομόνωση και ηχομόνωση, δίνοντας τη δυνατότητα κατασκευής οποιασδήποτε μορφής κουφώματος.

 

PVC Prestige 76mm
Τα προφίλ της σειράς Prestige, με επίπεδο ή στρογγυλεμένο σχεδιασμό, επιτυγχάνουν ιδανική θερμομόνωση και ηχομόνωση, δίνοντας τη δυνατότητα κατασκευής οποιασδήποτε μορφής κουφώματος.

 

PVC Eforte 84mm
Τα προφίλ της σειράς Eforte θέτουν νέα πρότυπα για τα ενεργειακά κουφώματα με εξαιρετικές αποδόσεις.

Σε συνδυασμό με το πάχος του προφίλ 84 χιλ. και χωρίς πρόσθετα, επιτυγχάνουν ιδανική θερμομόνωση και ηχομόνωση, δίνοντας τη δυνατότητα κατασκευής οποιασδήποτε μορφής κουφώματος.

 

Συρόμενα Αλουμινίου

 

Α-33 simple inox
Συρόμενο σύστημα κουφωμάτων που ενδείκνυται για σύγχρονες κατασκευές, όπου είναι απαραίτητη η οικονομία χώρου.

Πρόκειται για το βασικό συρόμενο σύστημα για ήπιο κλίμα με μεγάλες δυνατότητες τυπολογιών.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος είναι η ποιότητα στην κατασκευή, η ελαφριά δομή της και η αθόρυβη λειτουργία.

 

A-S35 thermic inox
Συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα το οποίο αποτελεί μια εντελώς καινούρια και σύγχρονη πρόταση για συρόμενα συστήματα.

Με το  καλύτερο επίπεδο θερμομόνωσης στην κατηγορίας του, συμμετέχει σημαντικά στην βελτίωση της θερμικής συμπεριφοράς των κτηρίων.

Δίνει ευελιξία στους κατασκευαστές με την πληθώρα των τυπολογιών που μπορεί να υποστηρίξει αλλά και με την πληθώρα των διαφορετικών design που μπορεί να έχει το τελικό κούφωμα.

 

A-65 thermic inox
Το νέο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα Α65, χαρακτηρίζεται από τις αυξημένες δυνατότητές του στην κάλυψη όλων των πιθανών τυπολογιών κατασκευής συρομένων.

Έχει πιστοποιηθεί στο πλέον έγκριτο ινστιτούτο Ift Rosenheim Γερμανίας με εξαιρετικές επιδόσεις στην θερμοπερατότητα με συντελεστή Uf 3,9 W/(m2*k) για επάλληλη κατασκευή.

 

A-S45 thermic inox
Η A-S45 Premier της ALTECH είναι ένα αξιόπιστο συρόμενο σύστημα με περιμετρικό λάστιχο, με δυνατότητα απλού και ανασυρόμενου μηχανισμού, δίνοντας ευελιξία στους κατασκευαστές και τους ιδιώτες. 

 

A-67 thermic inox
Τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος Α-67 multilock slide είναι η ασφάλεια και πρακτικότητα στη χρήση.

Η δυνατότητα πολλών αρχιτεκτονικών κατασκευών διαφορετικού τύπου, τα μεγάλα ανοίγματα έως 3,5 μέτρα και η στιβαρότητα κατασκευής.

Επιπλέον, οι διαχρονικές ίσιες γραμμές του Α-67 multilock slide και τα άριστα χαρακτηριστικά θερμοηχομόνωσης και στεγάνωσης κατατάσσουν το σύστημα ως μία ασφαλή συρόμενη λύση με αντοχή στο χρόνο.

 

Ανασυρόμενα Αλουμινίου

 

A-67 thermic inox
Το πρώτο ανασυρόμενο με πιστοποιημένη αντίσταση σε διάρρηξη και πιστοποιημένη στεγανότητα σε καταιγίδα 9 μποφόρ, στο Γερμανικό ινστιτούτο ift Rosenheim.

 

A-68 thermic inox
Στιβαρότητα και απόλυτη στεγανότητα σε μέγιστες διαστάσεις.

Αντίσταση σε επιχειρούμενη διάρρηξη με ειδικό περιμετρικό μηχανισμό μπλοκαρίσματος ανύψωσης φύλλου (προαιρετικά), με υψηλούς συντελεστές θερμομόνωσης - ηχομόνωσης, με δυνατότητα ηλεκτροκίνησης και τηλεχειρισμού για ευκολία στη χρήση.

 

Είσοδοι PVC

 

PVC Arcade door 71mm
Το ιδιαίτερα λεπτό και με κομψό σχεδιασμό σύστημα εισόδου Arcade, επιτυγχάνει ιδανική θερμομόνωση και ηχομόνωση, δίνοντας τη δυνατότητα κατασκευής οποιασδήποτε μορφής εισόδου.

Προσφέρει σύγχρονες ανέσεις και σιγουριά στην ασφάλεια, όχι μόνο με τη βέλτιστη αντοχή, αλλά και με αξιόπιστη προστασία από διάρρηξη.

 

Υαλοπετάσματα

 

A-7200
Σύστημα υαλοπετάσματος υψηλών προδιαγραφών που διαθέτει άριστη δομική συμπεριφορά.

Ο ισχυρός φέροντας οργανισμός του A-7200 της ALTECH εξασφαλίζει κατασκευές ανθεκτικές σε φορτία και καταπονήσεις με υψηλή στεγάνωση, ηχομόνωση και θερμομόνωση  κτιρίου.

Τα υλικά του διαθέτουν αντοχή στο χρόνο με ελάχιστη απαίτηση συντήρησης.

 

Α-7000
Το σύστημα υαλοπετάσματος A-7000 Curtain Wall αποτελείται από μία σειρά προφίλ απλής σχεδιαστικής φιλοσοφίας που  καλύπτουν το σύνολο των αρχιτεκτονικών απαιτήσεων.

Το σύστημα υαλοπετάσματος ALTECH εγγυάται ασφαλείς, ανθεκτικές και καλαίσθητες προσόψεις κτιρίων.

 

 Η άριστη εξυπηρέτηση και οι ποιότητα των υλικών μας είναι η καλύτερη διαφήμιση για τους πελάτες μας.